Konya'da yine mühür bozan 4 mekan mühürlendi! 277 kişiye işlem yapıldı

Konya'da yine mühür bozan 4 mekan mühürlendi! 277 kişiye işlem yapıldı

Konya polisinin Kovid-19' salgınıyla mücadele kapsamında yaptığı denetimlerde 277 şahsa işlem yapıldı. 4 umuma açık iş yeri mühürlenerek, sorumlularına adli işlem yapıldı. Trafik denetimlerinde ise 2 bin 526 sürücüye ceza kesildi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Covid-19 ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerde sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma yasağını ihlal eden 277 şahsa işlem yapıldı.

Denetimlerde 4 umuma açık iş yeri mühürlenerek, iş yeri sorumlularına 'Mühür Bozma ve Bulaşıcı Hastalıklara İlişkin Tedbirlere Aykırı Davranmak' suçlarından adli işlem yapıldı.

Resim

2 bin 526 kişiye trafik cezası

Kent genelinde yapılan trafik denetimlerinde ise 462 sürücüye hız sınırı ihlali, 930 sürücüye kırmızı ışık ihlali, bin 124 sürücüye cep telefonu ile konuşmak, 6 sürücüye alkollü araç kullanmak, 4 sürücüye ise fazla yolcu taşımaktan işlem yapıldı. 

Denetimlere takılan 68 araç trafikten men edildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.