Konya'da yine aynı görüntü ve yine ölümlü kaza

Konya'da yine aynı görüntü ve yine ölümlü kaza

Konya'da daha önce yaşanan kazanın bir benzeri daha yaşandı. Kulu'da aynı yönde ilerlediği tıra arkadan çarpan araç sürücüsü yaşamını yitirdi.

Konya'da dün başlayan yağmur nedeniyle şehrin farklı yerlerinde kazalar durmadı. Çevreyolları ve civar yollarda da kayganlaşan yollar nedeniyle görüş mesafesindeki kısalma ayrıca sürat nedeniyle yaşanan bir kazada ise daha önce yaşanan kazaların bir benzeri görüldü.

Kulu'da hafif ticari araç TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç sürücüsü hayatını kaybetti. Saat 01:30 sıralarında Kulu-Karakeçili yolu, Yazıçayır mahallesi kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada Emin Maden'in kullandığı 37 SD 254 plakalı TIR’a 29 yaşındaki Gökalp Yayla Çeşme'nin kullandığı 71 ACE 546 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı.

whatsapp-image-2021-09-16-at-07-52-00.jpeg

Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine Jandarma, 112 Sağlık ve İtfaiye ekipleri sevk edildi.

TIR'a arkadan çarpan ve araçta sıkışan sürücüsü Yaylaçeşme sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.