Konya'da yıldırım mı düştü? Gök gürledi şimşekler çaktı.. Meteoroloji tahminleri yeniledi

Konya'da yıldırım mı düştü? Gök gürledi şimşekler çaktı.. Meteoroloji tahminleri yeniledi

Konya'da bugün beklenen sağanak yağış akşam saatlerinde etkisini artırdı. Şimşeklerin geceyi aydınlattığı kentte vatandaşlar yıldırım mı düştü? sorusuna yanıt aradı.. Meteoroloji 18 Ekim Salı (yarın) günü için yağış tahminlerini yeniledi

Konya için hava durumu tahminleri güncellendi! Meteoroloji Konya 8. Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de 17 Ekim Pazartesi (bugün) aralıklı sağanak yağış beklenirken, 18 Ekim Salı (yarın) günü yağış beklenmiyordu.

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre bugün akşam saatlerinde bölge genelinin, Salı günü ise öğle saatlerinden sonra Konya'nın batı ve güney kesimleri ile Karaman ve Niğde çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Konya'da akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur ve çakan şimşeklerin ardından vatandaşlar 'Konya'ya yıldırım mı düştü?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili henüz bir gelişme yaşanmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.