Konya'da yerli ve milli üretim yapan YIL-SAN tüm engelli araçlarında indirime gitti

Konya'da yerli ve milli üretim yapan YIL-SAN tüm engelli araçlarında indirime gitti

Yıl-san Engelli Araçları Yönetim Kurulu Başkanı Enes Kırlı, ülkede yaşanan döviz kuru dalgalanması ve fahiş fiyat artışlarına karşı tüm engelli araçlarında yüzde 20 indirim yaptıklarını açıkladı

Konya'da uzun yıllardır yerli ve milli olarak manuel tekerlekli sandalye ve akülü araba üreten YIL-SAN Engelli Araçları firması, ülkede yaşanan döviz kuru dalgalanması ve fahiş fiyat artışlarına tepki olarak örnek bir davranış sergiledi. YIL-SAN tüm engelli araçlarında yüzde 20 indirime gitti.

YIL-SAN Engelli Araçları Yönetim Kurulu Başkanı Enes Kırlı, "Yarım Asırdır Konya'dan tüm Türkiye'nin il ve ilçelerine açılan firmamız YIL-SAN markası olarak devam eden gelişimini her geçen gün artan ve değişen pazar taleplerini göz önünde bulundurarak hızla sürdürmektedir.

Modern üretim hatlarında; akülü tekerlekli sandalye, üç tekerlekli motosiklet, engelli motosiklet ve çeşitli engelli araçlarının üretimlerini gerçekleştiren firmamız, ortaya koyduğu gelişim programı dahilinde gerçekleştirdiği yeni yatırım hamleleri ile hem fiziksel alanını, hem de üretim kapasitesini uluslararası standartların üzerine taşımak için mücadele vermektedir" dedi.

Döviz kuru ve fiyatlardaki artışa işaret eden Kırlı, "Son zamanlarda ülkemizde yaşanan döviz kuru dalgalanmaları nedeni ile her alanda olduğu gibi medikal sektöründe de fiyatlar hızlı bir şekilde artış göstermiştir.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli dile getirmiş olduğu'' Biz Bize Yeteriz Türkiyem ''söylemleri doğrultusunda başta engellilere yönelik üretmiş olduğumuz tekerlekli sandalye ve akülü engelli araçları olmak üzere tüm ürünlerimizde yüzde 20 indirim yapma kararı aldık.Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz.Tüm üretici firmalardan ve esnaflarımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

y.jpg

yy.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.