Konya'da yeni bir obruk daha oluştu!

Konya'nın Karapınar ilçesinde daha çok hububat ve mısır tarlalarında görülen obruklar bu sefer patates ekili tarlada meydana geldi. Obruğun işçilerin çalıştığı zamana rastlamaması olası can kaybı ve yaralanmaların önüne geçti

Konya'nın Karapınar ilçesinde patates ekili tarlada yeni bir obruk meydana geldi. Obruğun 20 metre çapında, 15 metre derinlikte olduğu kaydedildi.

İlçeye 25 kilometre mesafede oluşan yeni obruk Beşağıl mevkiinde meydana geldi. Sık sık obrukların meydana geldiği Karapınar'da daha çok hububat ve mısır tarlalarında meydana gelen obruk bu defa patates ekili tarlada oluştu.

Obruğun 2 gün önce meydana geldiği tahmin edilirken, yaklaşık 20 metre çapında ve 15 metre derinlikte olduğu kaydedildi. Tarlada çalışan işçilerin sabah tarlaya geldiklerinde obruğu görüp tarla sahibine haber ettiği öğrenildi. Obruğun işçilerin çalıştığı sırada oluşmaması olumsuz bir durumun yaşanmasının önüne geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.