Konya'da yaz hazırlığı! Başkan Oprukçu çalışmaları inceledi

Konya'da yaz hazırlığı! Başkan Oprukçu çalışmaları inceledi

Konya'da bahar ve yaz dönemi için park ve bahçelerde çalışmalar hızlandı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Yunus Emre Parkı ve Korkut Ata Sosyal Tesislerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu

Konya'nın Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Yunus Emre Parkı ve Korkut Ata Sosyal Tesislerinde devam eden çalışmalarda incelemelerde bulundu.

İlçede bulunan çalışmaları inceleyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını, ilçeye yakışan hizmetleri kazandırmaya gayret ettiklerini belirterek, "Havaların güzelleşmesiyle birlikte saha çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu çerçevede Yunus Emre Parkı ve Korkut Ata Sosyal Tesislerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek birim müdürlerimizden bilgiler aldık, gerekli noktalarda talimatlarımızı verdik. Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayacağız. Ayrıca bu güzel havada hemşerilerimizle sohbet imkanı bulmanın da ayrı mutluluğunu yaşadık, onların destekleriyle şehrimize layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Oprukçu sahada çalışmaları inceledi

Başkan Oprukçu sahada çalışmaları inceledi

Başkan Oprukçu sahada çalışmaları inceledi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.