Konya’da yavaşlayan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi

Konya’da yavaşlayan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi

Konya'nın Kulu ilçesinde park için yavaşlayan otomobile motosikletin çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.Metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü Ö.T. vücudunda kırıklar olduğunun anlaşılması sonrası tedavisi için Konya'ya sevk edildi

Konya'nın Kulu ilçesinde motosiklet park için yavaşlayan otomobile çarptı. Kazada yaralanan ve vücudunda kırıklar olduğu tespit edilen motosiklet sürücüsü Konya'ya sevk edildi.

PARK ETMEK İÇİN YAVAŞLAYAN OTOMOBİLE ÇARPTI

Kaza, Konya'nın Kulu ilçesi eski vergi dairesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.M. idaresindeki 76 NN VJ yabancı plakalı otomobil, park alanına park etmek için yavaşladığı sırada Ö.T.'nin kullandığı 77 AN 107 plakalı motosiklet otomobile arkadan çarptı.

Konya’da motosiklet otomobile çarptı:1 yaralı

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü Ö.T. ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Konya’da motosiklet otomobile çarptı:1 yaralı

Kulu Devlet Hastanesinde yapılan tetkiklerde vücudunda kırıklar olduğu anlaşılan Ö.T. tedavisi için Konya'ya sevk edildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.