Konya'da yarına ve Cuma gününe dikkat! An itibariyle rüzgar çok sert hava çok soğuk

Konya'da yarına ve Cuma gününe dikkat! An itibariyle rüzgar çok sert hava çok soğuk

Türkiye üzerine gelen soğuk hava dalgası Konya'yı da fazlasıyla etkiliyor. Komşu şehirlere yağan kar yağışı da şehirde havayı iyiden iyiye soğuttu. Rüzgarın şiddeti de artıyor.

Sonbahar mevsiminin son ayı Kasım ayı yenilikleri beraberinde getirdi. Hava sıcaklığı düşüşüne sürdürürken Türkiye genelinde yağışlar görülüyor.

Beklediği yağışları alamayan Konya'da hava sıcaklığı iyiden iyiye düştü. Rüzgarın şiddetini artırdığı şehirde yağış ihtimali görünmüyor.

KONYA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Soğuk bir güne uyanan Konya'da hava sıcaklığı bu sabah saatlerinde 2 dereceye kadar düştü. Bu sıcaklık açık alanlarda eksi değerlerde hissedildi. Rüzgar, açık alanlarda halen etkili ve bazı bölgelerde hızı 60 kilometreye kadar çıkabiliyor.

Konya'da Perşembe günü haftanın en soğuk günü olacak. Bazı kaynaklara göre hava sıcaklığı eksi 4 dereceyi görecek. Meteoroloji kaynaklarına göre ise hava sıcaklığı eksi 2 derecelerde seyredecek.

Cuma günü Konya yine eksi 2 ila eksi 3 derece arasında günü karşılayacak. Şehirde en yüksek sıcaklığın 11 derece olması beklenirken haftasonu Cumartesi ve Pazar günleri kendini gösterecek olan güneş hava sıcaklığını 16 dereceye kadar yükseltecek.

konya-hava-durumu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.