Konya'da yarın sabaha dikkat! Kar yağışı şehri pas geçiyor ama soğuk hava geliyor

Konya'da yarın sabaha dikkat! Kar yağışı şehri pas geçiyor ama soğuk hava geliyor

Fırtınayı bu gece atlatması beklenen Konya'da yarın sabah için yeni tahminler yayınlandı. Meteorolojik haritalara göre Konya'nın komşularına kar yağış geliyor. Şehirde hava da oldukça soğuyor.

Sıcak ama rüzgarlı bir güne devam eden Konya'da fırtınanın bu gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ancak ertesi gün yani Çarşamba günü için yeni tahminler var.

Günü 16 derecelik sıcaklıkla tamamlayan Konya'da önümüzdeki 5 gün özellikle sabah saatlerinden itibaren hava sıcaklığının düşmesi bekleniyor.

KAR YAĞIŞI KONYA'YI PAS GEÇİYOR

30 Kasım'ı 1 Aralık'a bağlayan gece saatlerinde Konya'nın komşuları Afyon, Karaman, Aksaray ve Niğde illerine kar yağması tahminler arasındaki yerini aldı.

Doğu illerine doğru ilerleyen kar yüklü bulutlar söz konusu illere yoğun kar bırakacak ancak geride soğuk bir hava kalacak. Bu hava kütlelerinden geriye Konya'ya da soğuk bir hava geliyor.

ÇARŞAMBA SABAHINA DİKKAT

Konya'da Çarşamba günü sabah saatlerinde soğuk bir hava hakim olacak. Eksi 3 dereceye kadar inecek hava sıcaklığı gün ilerledikçe yükselecek. Çarşamba gündüz saatlerinde hava sıcaklığı en yüksek 10 dereceye kadar çıkacak. Perşembe günü sabah saatlerinde de havanın eksi değerlerde olması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.