Konya'da yarın sabah saatlerinden itibaren dikkatli olun!

Meteoroloji İşleri Türkiye'de bazı şehirlerde yağış olacağını açıkladı. Hava sıcaklıklarının bazı illerde düşeceğini aktaran Meteoroloji tahminlerine göre Konya'da şehir merkezinde bazı bölgelerde sis görülebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın kuzey, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Mardin, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara Bölgesi'nin güneybatı, İç Ege'nin kuzey ve İç Anadolu'nun kuzeydoğu kesimleri ile Batı ve Orta Karadeniz Bölümü'nün iç kesimlerinde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının bugün mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Salı) Marmara Bölgesi'nde kuzeydoğulu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Yine tahminlere göre batıdan gelen nemli havalar ve yerel sıcaklık farkları nedeniyle yağışa dönemeyen hava kütleleri Konya il merkezinde sis olaylarını beraberinde getirebilir.

Meteoroloji yetkilileri vatandaşların yarın sabah saatlerinden itibaren dikkatli olmalarını istiyor.

konya-havasi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.