Konya’da yarın evden çıkacakların çok dikkatli olması gerekiyor! Hem okullar açılıyor hem sis

Konya’da yarın evden çıkacakların çok dikkatli olması gerekiyor! Hem okullar açılıyor hem sis

15 günlük tatilin ardından Konya trafiğini yoğun bir gün bekliyor. Aynı zamanda hava durumuyla ilgili yeni uyarılar var. Konya’da Pazartesi günü sabah görüş mesafesi iyiden iyiye düşebilir. Sürücülerin dikkatli olmaları gerekiyor.

Yeni bir haftaya başlayacak Konya’ya yeni haberler var. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’da da okullar açılıyor. Trafik yoğunluğunun belli saatlerde üst seviyelere çıkması olası görünüyor. Meteoroloji İşleri ise yeni yayınladığı verilerde şehirde olağandışı bir durumdan bahsediyor.

Konya’da bu geceden itibaren hava kütlesi şehir merkezine konuşlanacak. Pazar günü akşam saatlerinden itibaren özellikle yüksek kesimlerde görülen sis olayları haftanın ilk mesai gününde Konya’nın genelinde görülecek.

konya-hava-durumu.jpg

YOLLAR BUZ PİSTİ OLACAK SİS GELİYOR

Batıdan esen rüzgârlarla şehir merkezine taşınacak sis örtüsü nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi bekleniyor. Ayrıca şehirde sabahın ilk saatlerinden itibaren düşecek hava sıcaklığı yolları buz pistine çevirecek.

Yetkililer sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

konya-sabah-sis.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.