Konya’da yan baktın kavgası kanlı bitti! 1'i ağır 6 yaralı

Konya’da yan baktın kavgası kanlı bitti! 1'i ağır 6 yaralı

Konya'nın Akşehir ilçesinde 2 grup arasında çıkan bıçaklı 'yan baktın' kavgasında 1'i ağır 6 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Akşehir ilçesinde iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup arasında yan bakma meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılardan biri ameliyata alınırken, olayla ilgili 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya'nın Akşehir ilçesinde daha öncesinde aralarında husumet bulunan S.K. (18), Ü.B. (13), O.K. (16) isimli şahıslar ile M.K. (16), S.K. (36) ve M.K. (22) isimli şahıslar, Yeni Mahalle Cumhuriyet Bulvarı üzerinde karşılaşmaları üzerine "yan baktın" meselesi yüzünden tekrar tartışmaya başladı.

KARNINDAN BIÇAKLANAN GENÇ AĞIR YARALANDI

Tartışmanın büyümesi üzerine aralarında kavgaya tutuşan taraflar, kavga sırasında S.K.'yi karın bölgesinden bıçakla ağır şekilde yaraladı. Yaşanan arbede sırasında M.K. de (22) bacağından hafif şekilde bıçakla yaralandı. Kavgaya karışan diğer şahıslar da aldıkları darbelerle hafif şekilde yaralandı.

TEDAVİLERİNİN ARDINDAN GÖZALTINA ALINDILAR

Yaralılar, olay yerine gelen ambulans ve polis araçlarıyla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan S.K., hayati tehlikesi bulunması sebebiyle acilen ameliyata alındı. Olaya karışan diğer şahıslar, tedavilerinin ardından gözaltına alındı.

BİRİ 16 YAŞINDA İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen M.K. (22) ve M.K. (16) tutuklanırken, diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum