Konya’da yakalanan yasa dışı av tüfeklerine el konuldu! Zanlı serbest!

Konya’da yakalanan yasa dışı av tüfeklerine el konuldu! Zanlı serbest!

Konya'nın Beyşehir ilçesi jandarma ekiplerinin bir araç ve silah imalathanesinde yaptığı aramada yasa dışı kaçak olarak üretildiği iddia edilen 39 yivsiz av tüfeği ve parçalarına jandarma el koydu. Olayla ilgili ifadesi alınan zanlı serbest bırakıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesi Üzümlü Mahallesinde jandarma ekiplerinin bir araç ve silah imalathanesinde yaptığı aramada yasa dışı olarak, kaçak üretildiği iddia edilen 39 av tüfeği ile silah parçaları ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyşehir'in Üzümlü Mahallesi'nde yasa dışı olarak silah imal ve ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen faaliyette, A.T'ye ait araç içerisinde 37 adet yasa dışı üretim yivsiz av tüfeği ele geçirdi.

SERBEST BIRAKILDI

Aynı kişiye ait imalathanede yapılan aramada da 2 yasa dışı yivsiz av tüfeğinin yanı sıra, 41 adet av tüfeği gövde parçası ele geçirildi. Ele geçirilen 39 av tüfeği ile gövde parçalarına jandarma ekiplerince el konulurken, hakkında işlem başlatılan A.T'nin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Konya’da yakalanan yasa dışı av tüfeklerine el konuldu! Zanlı serbest!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.