Konya'da vahşi cinayet! Genç adamın cesedi boş arazide bulundu

Konya Sızma'da koyunlarını otlatan bir çoban boş arazide genç bir erkek cesedi buldu. İhbarla olay yerine gelen polis genç adamın silah ve bıçak darbeleriyle öldürüldüğünü tespit etti

Konya'nın Sızma Mahallesi'nde boş arazide silah ve bıçak darbeleriyle öldüğü belirlenen erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Cesedi çoban buldu

Olay, saat 17.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sızma Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle girişindeki arazide koyun otlatan bir çoban, hareketsiz bir şahsın yerde yattığını görmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Üzerinde kimlik çıkmadı

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin ilk belirlemesine göre, üzerinde kimlik çıkmayan şansın, 35 yaşlarında erkek olduğu tabanca ve bıçak darbesi ile hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme ve çevrede delil toplama çalışmasının ardından olayda hayatını kaybeden şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

4.jpg

44.jpg

4444.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.