Konya'da uyuşturucuyla mücadele değerlendirme toplantısı

Konya'da uyuşturucuyla mücadele değerlendirme toplantısı

KONYA (AA) - Konya'da Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikler konusunda değerlendirme toplantısı düzenlendi. Valillik...

KONYA (AA) - Konya'da Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikler konusunda değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Valillik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Yakup Canbolat, uyuşturucuyla mücadele konusunda ülke genelinde çok önemli operasyonlar düzenlendiğini söyledi.

Günümüzde uyuşturucunun, toplumları terör kadar tehdit ettiğini vurgulayan Canbolat, şöyle konuştu:

"Toplumda uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalığın oluşturulması gerekiyor. Uyuşturucuyla mücadele sadece devlet ve sivil toplum kuruluşlarının değil, toplumun tüm fertlerinin katkı sunması gereken bir mücadeledir. İlimizde uyuşturucu kullanım oranları dünya ve Türkiye'nin diğer illerinde olduğu gibi artma eğilimindedir. Bu yüzden uyuşturucuyla mücadelede toplumun her kesimine önemli görevler düşmektedir."

Toplantıya, Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulunda bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile bu konuda faaliyet gösteren dernek ve cemiyet temsilcileri katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :