Konya’da uyuşturucu ticaretinden aranıyordu! Balkondan atlasa da kaçamadı

Konya’da uyuşturucu ticaretinden aranıyordu! Balkondan atlasa da kaçamadı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde uyuşturucu ticaretinden aranan ve polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda balkondan atlayarak kaçmaya çalışan şahıs kovalamaca sonucu yakalandı. 28 yaşındaki B.B. cezaevine gönderildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde uyuşturucu ticaretinden aranan şahıs düzenlenen operasyonda kovalamaca sonucu yakalandı. 28 yaşındaki zehir taciri sağlık kontrolünün ardından cezaevine gönderildi.

aw119555-01.jpg

12 yıl 6 ay hapisle aranıyordu

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince hakkında yakalama emri düzenlenen kişilerin tespitleri ve yakalanmaları yönünde yapılan çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede "uyuşturucu madde ticareti" suçundan hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunduğu tespit edilen B.B.'nin (28) Kızılcalar Mahallesi'nde bir evde saklandığını belirleyen polis, adrese operasyon düzenledi.

aw119555-02.jpg

Balkondan atladı, polisten kaçamadı

Yakalanacağını anlayan ve balkondan atlayıp kaçmak isteyen B.B. yaşanan kovalamacada polislerce yakalanarak gözaltına alındı. Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen B.B. daha sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüpheli B.B. buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Seydişehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.