Konya'da uyuşturucu partisi! Villada 6 kişi yakalandı

Konya'da uyuşturucu partisi! Villada 6 kişi yakalandı

Konya'da Emniyet Müdürlüğü koronavirüs uygulamasında; 1600 paket gümrük kaçağı sigaraya el koydu. Ayrıca bir villada uyuşturucu partisi düzenlediği bilgisi alınması üzerine, villa içerisinde bulunan 6 şahıs yakalandı. Uyuşturucu madde ele geçirildi

Konya'da Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve diğer Şube Müdürlükleri ile yapılan Koronavirüs uygulamasında; 1600 paket gümrük kaçağı sigaraya el konulduğu bildirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Selçuklu ilçesinde bir gece kulübünde meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması (iş yerinin silahla kurşunlanması) olayıyla ilgili olarak; 3 şahıs tutuklanmıştır. Olayın firari şüphelisi olan şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada, bir villada uyuşturucu partisi düzenlediği bilgisi alınması üzerine, villa içerisinde bulunan 6 şahıs yakalanmıştır. Yapılan aramada; Çok sayıda dolu av tüfeği fişeği, Uyuşturucu madde, Uyuşturucu hap maddesi ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

emniyettt2.jpg

emniyettt.jpg

emni.jpg

Etiketler :