Konya'da uyuşturucu operasyonu: Binlerce ecstasy ele geçirildi

Konya'da uyuşturucu operasyonu: Binlerce ecstasy ele geçirildi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Karatay ilçesinde düzenlediği operasyonda binlerce ecstasy hapı bulundu, şüpheliler gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nün kararlı mücadelesi sonuç veriyor. Son operasyon, Karatay ilçesinde gerçekleşti. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Hacıveyiszade Mahallesi'nde şüpheli bir aracı durdurarak arama yaptı.

Aracın motor kısmında gizlenmiş hava filtresinin içinde 1200 adet ecstasy hap ele geçirildi. Operasyon kapsamında araç içerisinde bulunan 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Operasyonun devamında, şüphelilerin Tatlıcak Mahallesi'ndeki ikametlerine de baskın düzenlendi. İçeride yapılan aramada 41 bin 260 adet ecstasy hapının yanı sıra ruhsatsız bir tüfek, fişekler, döner bıçaklar, satır ve suç unsuru para ele geçirildi.

Şüpheliler Ahmet S. ve Ayşe S. hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede kararlılıkla çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.