Konya'da Üretilen Marka Sertap Erener'le Yeni Bir Şey Deniyor

Temizlik sektöründe yeni bir marka olan Renax, Dünya devlerine kafa tutuyor. Markanın reklamlarında ise ünlü sanatçı Sertap Erener yer alıyor.

Konya'da Üretilen Marka Sertap Erener'le Dünya Devlerine Kafa Tutuyor

Konya'da üretilen Renax markası, temizlik sektöründe yeni bir soluk getiriyor. Markanın reklamlarında ise ünlü sanatçı Sertap Erener yer alıyor.

20 Yıllık Tecrübenin Ürünü

Sektörde 20 yıllık tecrübeye sahip olan Etap Kimya'nın yeni markası Renax, Gazze'de yaşanan dramla birlikte hassasiyeti artan vatandaşların İsrail mallarını boykot kararlılığına da cevap veriyor.

r1.jpg

Sertap Erener Renax'ın Yüzü Oldu

2003 yılında "Everyway That I Can" parçasıyla Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'ye birinciliği getiren Sertap Erener, Renax markasının reklam şarkısını söylemesinin yanı sıra reklamlarında da boy gösterdi.

Piyasada Kabul Görmesi Bekleniyor

Hassas bir dönemde ortaya çıkan Renax markasının önümüzdeki günlerde piyasalarda sert bir rüzgar estirmesi bekleniyor. Türkiye'nin en akılda kalan ikinci ismi olan Sertap Erener'in Renax'ın reklamlarında yer alması da markanın tanınırlığını artırması açısından önemli bir avantaj olarak görülüyor.

r2.jpg

Etap Kimya Hakkında

1995 yılında kurulan Etap Kimya, Konya'da faaliyet gösteren bir temizlik ürünleri üreticisidir. Yetiş, Puff y, İxir, Şef, Hail, Çiğdem, Yetgon gibi markaları bulunan firma, Türkiye'nin en büyük ihtiyaçlarından birini temsil eden temizlik ürünleri sektöründe önemli bir yere sahiptir.

Renax Hakkında

Renax, Etap Kimya'nın yeni markasıdır. İsrail mallarına alternatif olarak piyasaya sürülen marka, temizlik ürünlerinde geniş bir yelpaze sunmaktadır. Renax markasının reklamlarında ise ünlü sanatçı Sertap Erener yer almaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.