Konya'da üniversiteye hazırlananlar dikkat! Başkan Altay'dan YKS'ye girecek öğrencilere bir müjde daha

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, üniversiteye hazırlanan ve YKS’ye girecek örgün eğitim ve açık lise öğrencilerine müjdeli bir haber daha verdi. Altay, 'Dijital Eğitim Sistemi'nin Konya'daki tüm 12. sınıflara ücretsiz olduğunu açıkladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, üniversiteye hazırlanan ve YKS’ye girecek örgün eğitim ve açık lise öğrencilerine müjdeli bir haber daha verdi. Başkan Altay, 'Dijital Eğitim Sistemi'nin Konya il sınırları içerisindeki tüm 12. sınıf üniversiteye hazırlık öğrencilerine ücretsiz olduğunu açıkladı.

NAKDİ DESTEĞİN ARDINDAN BİR MÜJDE DAHA

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, videolu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Üniversiteye hazırlanan genç kardeşlerim. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin daha güçlü yarınlara hazırlanmanız için gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda verdiğimiz nakdi desteğin ardından şimdi de sizlere sınavlara hazırlık konusunda katkı sağlamak sağlayacak önemli bir çalışmayı hayata geçiriyoruz.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIKTA KAYNAK

Şehrimiz il sınırları içerisindeki devlet okulları ile Milli Eğitim Bakanlığa bağlı özel okullarda eğitim gören 23 bin lise son sınıf öğrencisi öğrencimize ve 7 bini aşkın açık lise, 6. 7. ve 8. dönem öğrencilerimize üniversiteye hazırlıkta kaynak sağlamak amacıyla dijital eğitim desteğinde bulunuyoruz. Örgün eğitimdeki lise son sınıf öğrencilerimize aktivasyon şifrelerini dağıtmaya başladık.

AÇIK LİSE ÖĞRENCİLERİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 20 ARALIK

20 Aralık'a kadar 'digitalegitim.konya.bel.tr' adresi üzerinden başvuru yapan açık lise öğrencilerimizin ise şifrelerini SMS ile ileteceğiz.

ÇOK SORU ÇÖZEN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZLER VAR

Çok soru çözen ve sistemi sürekli takip eden arkadaşlarımıza aylık sürprizlerimiz olmaya devam edecek. Zengin içerikli ve sürdürülebilir olması bakımından sizlerin sınava hazırlık sürecinizi daha verimli geçirmenizi sağlayacak desteğimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Yaptığınız her hayırlı çalışmada yanınızda olduğumuzu asla unutmayın. Allah'a emanet olun.

KONYA BÜYÜKŞEHİR DİJİTAL EĞİTİM SİSTEMİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.