Konya'da üniversiteler 11 Mart Cuma günü tatil mi? Açıklama geldi

Konya'da üniversiteler 11 Mart Cuma günü tatil mi? Açıklama geldi

Konya'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tüm ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Peki 11 Mart Cuma günü Selçuk Üniversitesi, NEÜ, KTO Karatay, Konya Teknik Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi tatil edildi mi?

Konya'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tüm ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Konya'da eğitim veren bazı üniversitelerden de 11 Mart 2022 Cuma günü eğitim öğretime bir gün ara açıklaması geldi.

Peki 11 Mart Cuma günü Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), KTO Karatay Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN), Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi tatil edildi mi?

NEÜ'DE 2 FAKÜLTE HARİÇ DERSLER ONLİNE

İlk açıklama Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden geldi. NEÜ'nün Meram Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi hariç) tüm akademik birimlerinde 11 Mart 2022 Cuma günü işlenecek derslerin online yürütüleceği duyuruldu.

NEÜ sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "Değerli NEÜ’lüler, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebi ile (Meram Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi hariç) tüm akademik birimlerimizde 11 Mart 2022 Cuma günü işlenecek dersler online yürütülecektir. Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

SÜ REKTÖRÜ AKSOY'DAN AÇIKLAMA

Selçuk Üniversitesi'nde 11 Mart 2022 Cuma günü tüm akademik birimlerde öğretime ara verildi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, "Yoğun kar yağışı nedeniyle Üniversitemizin tüm birimlerinde 11 Mart Cuma günü öğretime ara verilmiştir" açıklamasında bulundu.

Konya'da eğitim veren diğer üniversitelerden henüz bir açıklama gelmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.