Konya'da üniversite okuyanlar dikkat! Selçuklu Belediyesi 2023-2024 dönemi bursları açıklandı

Konya Selçuklu Belediyesi üniversite öğrencileri için verilen eğitim desteği kapsamının genişletildiğini açıkladı. SÜ ile KTÜN'de okuyan öğrencilere 4000 TL, ilk defa kazananlara 2500 TL ve sınava hazırlanan liseli gençlere 1500 lira burs verilecek

Konya'da Selçuklu Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl öğrenciler için sağlanan eğitim desteği bu yıl da kapsamı genişletilerek devam edecek. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu'da ikamet eden ve Selçuk Üniversitesi ile Konya Teknik Üniversitesinde eğitim gören lisans ve önlisans öğrencilerine 4 bin lira, üniversiteyi ilk defa kazanan ve Selçuklu'da ikamet eden lisans ve önlisans öğrencilerine 2 bin 500 lira, Selçuklu'da ikamet eden lise öğrencilerine ise üniversiteye giriş sınavına hazırlıkta katkı için bin 500 lira olarak eğitim desteği burs vereceklerini açıkladı.

egitime-destek-baskan.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı öğrencilere müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Öğrencilere her platformda desteğini devam ettiren Selçuklu Belediyesi geçtiğimiz yıl öğrencilere sağladığı eğitim yardımını bu yıl da sağlayacak. Öğrencileri memnun edecek müjdeyi Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı sosyal medya hesabından duyurdu.

"GENÇ OLMAK SELÇUKLU'DA GÜZEL"

Geçen yıl başlatılan eğitim desteğine bu yıl da devam ettikleri bilgisini veren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Siz değerli gençlerimizden; Selçuklu'da ikamet eden Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesinde eğitim gören lisans ve önlisans öğrencilerimize 4000 lira, üniversiteyi ilk defa kazanan ve Selçuklu'da ikamet eden lisans ve önlisans öğrencilerimize 2500 lira, Selçuklu'da ikamet eden lise öğrencilerimize ise üniversiteye giriş sınavına hazırlıkta katkı için 1500 lira olarak eğitim desteği vereceğiz. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun Detayları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım. Her zaman yanınızdayız, yanınızda olmaya devam edeceğiz. Ne diyoruz? Genç olmak Selçuklu'da güzel. Sizleri seviyoruz" ifadelerini kullandı.

egitime-destek-2.jpg

egitime-destek-1.jpg

egitime-destek-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum