Konya'da üfürükçü operasyonu! Parayla büyü yapıp, muska yazan şahıs yakalandı

Konya'da üfürükçü operasyonu! Parayla büyü yapıp, muska yazan şahıs yakalandı

Konya’da bir adrese 'parayla büyü yaptığı ve sözde muskalar yazıldığı' ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda çok sayıda muska ve Arapça yazılar bulunan kağıt parçaları ele geçirdi. 44 yaşındaki A.Y.G. hakkında adli işlem başlatıldı

Konya’nın Ereğli ilçesinde 'parayla büyü ve muska' yapıldığı ihbarı üzerine bir adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, çok sayıda muska ve Arapça yazılar bulunan kağıt parçaları ele geçirdi. Parayla büyü yaptığı ve sözde muskalar yazdığı tespit edilen 44 yaşındaki şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

POLİSE 'BÜYÜCÜ' İHBARI

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir sahtekarın insanları kandırarak parayla büyü yaptığı ve dini duyguları istismar ederek sözde muska yazdığı ihbarı üzerine harekete geçti.

ÇOK SAYIDA MUSKA VE KAĞIT ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerince tespit edilen A.Y.G. (44) isimli şahsın Ziya Gökalp Mahallesindeki evine yapılan operasyonda 1 adet cep telefonu, 38 adet çeşitli ebat ve renklerde muska, üzerinde Arapça ve Osmanlıca yazılar bulunan kağıt parçaları ele geçirilerek el konuldu.

PARA KARŞILIĞI BÜYÜ VE MUSKA

İnsanların dini duygularını istismar ederek kandırıp vaatlerde bulunarak paralarını alan ve aldığı para karşılığında büyü yapan ve muska yazan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum