Konya’da üç evden 250 bin liralık hırsızlık yapan 5 şahıs tutuklandı!

Konya’da üç evden 250 bin liralık hırsızlık yapan 5 şahıs tutuklandı!

Konya Meram ve Selçuklu'da 3 ayrı evden toplamda 250 bin liralık para, altın ve değerli eşya çalan 5 hırsız yakalandı. Mahkemeye çıkarılan hırsızlık şüphelileri tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suç eşyalarını alanlara da işlem başlatıldı

Konya'da polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu Aydoğdu, Mehmet AKif ve Sancak Mahallelerinde 3 ayrı evden toplamda 250 bin liralık para ve değerli eşya hırsızlığı yaptıkları tespit edilen 5 kişi yakalandı. Mahkemeye çıkarılan hırsızlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TÜM SOKAK VE GÜVENLİK KAMERALARI TEK TEK İNCELENDİ

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri son günlerde 3 ayrı evden toplamda 250 bin liralık para ve değerli eşyanın çalınması üzerine çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri hırsızlık yapılan evlerin çevresindeki tüm sokak ve güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları tek tek tespit etti.

200 BİN LİRA DEĞERİNDE PARA VE ALTIN SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Merkez Meram ilçesi Aydoğdu Mahallesinde 12 bin liralık televizyon çalan 2 şahıs, merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesinde 30 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 şahıs ve merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesinde 200 bin liralık para ve altın çalan 1 şahıs polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahıslardan geri alınan yaklaşık 200 bin lira değerinde para ve altın sahibine teslim edildi.

5 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı olan Oktay Y., Ahmet Ö., Mustafa Ö., Furkan B. ve Mehmet A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇ EŞYASI ALANLARA CEZA

Suç eşyası satın aldıkları tespit edilen Halil E. ve Satılmış K. hakkında da işlem başlatıldı.

Konya’da üç evden 250 bin liralık hırsızlık yapan 5 şahıs tutuklandı!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.