Konya’da TÜRKGÜN Gazetesine tam destek

Konya’da TÜRKGÜN Gazetesine tam destek

25 Eylül Salı günü yayın hayatına başlayan TÜRKGÜN Gazetesi, Konya’da yoğun ilgi gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Korkmaz, MHP İl Başkanı Murat Çiçek, teşkilat mensupları ve vatandaşlar, ‘Türkçe Düşün’ sloganıyla yayın hayatına başlayan TÜRKGÜN Gazetesini bayilerden satın alarak destek verdi.

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Türk basınına yeni bir ses yeni bir soluk getirecek TÜRKGÜN Gazetesine başarılar diledi. Sabahın erken saatlerinde gazete bayisinden aldıkları TÜRKGÜN’ün gerçekleri kamuoyuna aktararak Türk Milliyetçilerinin sesi olacağını kaydeden Kara, “Milli bir çizgide, Türkçe düşünerek Türkçe yorumlayan bir gazetenin eksikliğini TÜRKGÜN’ün dolduracağından eminiz. Gazetenin kuruluşundan yayınlanmasına kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizler de naçizane elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

MHP MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz gazetenin hayırlı olmasını dilerken, MHP İl Başkanı Murat Çiçek de, heyecanla bekledikleri TÜRKGÜN’ün yayınlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Murat Çiçek, “Mağdurun, mazlumun, kimsesizin sesi olacak gazetemizin her eve, işyerine girerek okunması arzusundayız. Bunu sağlamak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Gazetemiz ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.