Konya'da Türk Müziği Konseri

Konya'da Türk Müziği Konseri

Karatay Belediyesi'nin düzenlediği Türk Müziği Konseri, Konyalı sanatseverlerin coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Hüseyni – Mahur eserler ve solo performanslarla unutulmaz bir akşam yaşandı.

Konya'nın kültür ve sanat hayatına değer katan etkinliklerden biri daha gerçekleşti. Karatay Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Türk Müziği Konseri, Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu'nda sanatseverlerle buluştu.

Konser, Türk Müziği Korosu'nun muhteşem performansıyla dolup taştı. Program, Ali Erol yönetimindeki koronun seslendirdiği Hüseyni ve Mahur makamlarındaki eserlerle solo şarkılarla renklendi. Salonu dolduran Konyalılar, Türk Müziği'nin en sevilen şarkılarına eşlik ederek unutulmaz bir gece geçirdi.

m1.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kültürel ve sanatsal projelerimizi vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz" dedi. Kılca, Karatay'ın kültürel vizyonunu geliştirmek adına bu tür organizasyonların önemine vurgu yaparak, Türk Sanat Müziği'nin geçmişten günümüze taşıdığı önemi vurguladı.

Karatay Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi'nin düzenlediği etkinliklerle ilçenin kültürel hayatının zenginleştiğini belirten Kılca, "Her hafta farklı bir etkinlikle ilçemizin kültürel hayatını zenginleştirmeye ve hareketlendirmeye devam edeceğiz" diye ekledi.

m2.jpg

Konya'da kültür ve sanatın kalbi, Karatay Belediyesi'nin organizasyonlarıyla atmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.