Konya’da türbe yanında kamp kuran turistleri darp eden şahıslar tutuklandı

Konya’da türbe yanında kamp kuran turistleri darp eden şahıslar tutuklandı

Konya'da bisikletleri ile Kapadokya'ya giderken Emirgazi ilçesi Gazi Türbesi yanında kurdukları çadırda kamp yapan Fransız turistlerin, alkollü şahıslar tarafından darp edildiği iddia edildi. Yakalanan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Konya'nın Emirgazi ilçesinde kamp yapan Fransız turistleri kaldıkları çadırda darp ettikleri iddia edilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KARAPINAR'DA EVDE MİSAFİR EDİLDİLER

Bisikletleri ile seyahate çıkan Fransız Gamila ve Quantu çifti, bir süre önce Türkiye'ye geldi. Türkiye'de birçok yeri gezen Fransız avukat ve mühendis çift, Kapadokya'ya gitmeden önce Karapınar ilçesi Kayacık Mahallesi'nde bir aile tarafından misafir edildi. Çift buradaki misafirperverlik karşısında çok mutlu olduklarını belirtti.

EMİRGAZİ'DE SALDIRIYA UĞRADILAR

Sabah bisikletleri ile Karapınar ilçesini gezen turistler, daha sonra Kapadokya'ya gitmek üzere yola çıktı. Akşam saatlerinde Emirgazi ilçesi sınırlarına ulaşan çift, akşam karanlığında yolculuğun tehlikeli olabileceği ihtimalini düşünerek ilçeye 2 kilometre mesafedeki Gazi Türbesi yanına çadır kurdu. Sabah saatlerinde seyahatlerine devam etmek için dinlenmeye çekilen turistlere iddiaya göre biri alkollü olduğu iddia edilen 2 kişi saldırdı.

JANDARMA EVLERİNDE YAKALADI

Turistleri darp eden şüpheliler, daha sonra olay yerinden kaçtı. Fransız turistler Emirgazi Jandarma Komutanlığına giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine ekipler şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Jandarma ekipleri tarafından tespit edilen şüpheliler, sabaha karşı evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

SALDIRGANLAR TUTUKLANDI

İşlemlerinin ardından Karapınar Adliyesinde mahkemeye çıkarılan E.P. ve T.Y. isimli şüpheliler, tutuklanarak Ereğli Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.