Konya’da trafikte bunu yapan yandı! O araçlara 530 bin lira ceza kesildi

Konya'da polis ekipleri, vatandaşların yüksek ses çıkaran abart egzozlu araçlar yüzünden rahatsızlık duydukları, evlerinde hastası ve küçük çocuğu olan insanları mağdur eden trafik magandalarına denetimlerini sürdürüyor

Konya'da polis ekipleri, araçlarında abart egzoz kullanarak vatandaşları rahatsız eden sürücülere yönelik 1 haftada yaptığı denetimlerde 241 araca 530 bin 444 lira cezai işlem uyguladı.

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yüksek ses çıkaran abart egzozlu araçlar yüzünden rahatsızlık duydukları, evlerinde hastası ve küçük çocuğu olan insanların mağdur oldukları ile ilgili şikayetlerin artması üzerine harekete geçti. Abart egzoz ile yüksek ses çıkararak vatandaşları rahatsız eden sürücülerin peşine düşen ekipler, çok sayıda trafik magandasını yakaladı.

Konya’da abart egzozlu 241 araca 530 bin lira ceza

1 HAFTADA 92 SÜRÜCÜYE 530 BİN 444 LİRA CEZA

Son 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde modifiyeli egzoz kullanan 146 sürücüye, drift atarak trafik güvenliğini tehlikeye atan 3 sürücüye ve çevreye rahatsızlık verecek şekilde müzik yayını yapan 92 sürücüye toplam 530 bin 444 lira cezai işlem uygulandı.

EMNİYET UYARDI: GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri, “Huzur ve Güven Şehri Konya’da” modifiyeli egzozlarla çevreye rahatsızlık veren ve trafik güvenliğini tehlikeye atarak vatandaşların huzurunu bozan magandalara geçit vermeyeceklerini ve denetimleri aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

Konya’da abart egzozlu 241 araca 530 bin lira ceza

Konya’da abart egzozlu 241 araca 530 bin lira ceza

Konya’da abart egzozlu 241 araca 530 bin lira ceza

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum