Konya'da trafik sorununa neşter vuracak hamle! O fabrika satın alındı, yol olacak

Konya'da trafik sorununa neşter vuracak hamle! O fabrika satın alındı, yol olacak

Konya'nın trafik sorununu çözmeye yönelik büyük bir adım daha atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ankara Yolu üzerindeki un fabrikasını satın aldıklarını belirterek, trafiği rahatlatacak yol çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ankara yolu Demiryolu Caddesi üzerindeki un fabrikasını satın aldıklarını ve yol açma çalışmalarında sona yaklaşıldığını duyurdu. Başkan Altay, "Demiryolu Caddesini Büsan Sanayi alt geçidine bağlayarak bölge trafiğini rahatlatacağız. Sanayi bölgelerimize ulaşım daha rahat ve hızlı olacak" dedi.

Resim

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yerinde dokunuşlarla ulaşım rahatlıyor. Ankara Yolu üzerindeki un fabrikasını satın aldık ve yol açma çalışmalarında sona yaklaştık.

Demiryolu Caddesini Büsan Sanayi alt geçidine bağlayarak bölge trafiğini rahatlatacağız. Sanayi bölgelerimize ulaşım daha rahat ve hızlı olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler