Konya'da terzi deposuna silahlı saldırı! Başından vurulan misafir ağır yaralandı

Konya'da terzi deposuna silahlı saldırı! Başından vurulan misafir ağır yaralandı

Konya Karatay'da bir terzi deposunda yapılan silahlı saldırıda, misafir olarak bulunan 50 yaşındaki Sabri Torun başından vurularak ağır yaralandı. Saldırgan iki kardeş olay yerinden kaçarken, polis yakalamak için çalışma başlattı

Konya'da iki kardeş aralarında husumet bulunan kişinin terzi dükkanına silahlı saldırı bulundu. Rastgele açılan ateşte iş yerinde misafir olarak bulunan Sabri T. başından vurularak ağır yaralandı. Polis ekipleri kaçan şüphelilerin peşinde.

ALACAK VERECEK KAVGASI

Olay, saat 18.30 sularında Konya'nın Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Beşkılıç Sokak üzerinde bulunan bir terzinin deposunda meydana geldi. İsmail G. ile kardeşi Ümit G. iddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan sokak üzerinde terzilik yapan Mehmet Akif T.'yi vurmak için iş yerine geldi.

MİSAFİRLİKTE BAŞINDAN VURULDU

İki kardeşin av tüfeği ile iş yerine rastgele ateş açtığı ateşte iş yerine misafirliğe gelen Sabri T. (50) başından yaralandı. Silahlı saldırganlar olay yerinden kaçarken, kafasından yaralanan Sabri T. vatandaşlar tarafından Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sabri T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kaçan kardeşleri yakalamak için çalışma başlattı.

1444.jpg

144.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.