Konya'da temizlik işçisini ağır yaralayan kağıt toplayıcıları yakalandı! Başkan Kılca'dan açıklama

Konya'da temizlik işçisini ağır yaralayan kağıt toplayıcıları yakalandı! Başkan Kılca'dan açıklama

Konya'da Karatay temizlik işçisi, yabancı uyruklu kağıt toplayıcıları tarafından öldüresiye dövüldü. Ağır yaralanan Selman K. tedavi altına alınır polisin soruşturması sürerken, konuyla ilgili ilk açıklama Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'dan geldi

Konya'da Karatay temizlik işçisi görevi başında, yabancı uyruklu kağıt toplayıcıları tarafından öldüresiye dövüldü. Ağır yaralanan Selman K. Konya Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınırken konuyla ilgili ilk açıklama Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'dan geldi.

Karatay belediye Başkanı Kılca, Karatay Çevre Koruma Müdürlüğü çalışana saldıran şahısların yakalandığını açıkladı. Kılca, Konya Emniyetinin konuyla ilgili kapsamlı bir çalışma yürüttüğünü ve adli sürecin işlediğini kaydetti.

"SUÇLULAR KARŞILIĞINI ALACAK"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli hemşehrilerim; Çevre Koruma Müdürlüğü’nde görevli mesai arkadaşlarımız “Kağıt Toplayıcısı” olarak bildiğimiz bazı kişilerin saldırısına maruz kaldı. Çalışma arkadaşlarımdan biri şu an tedavi altında. Rabbimden şifa diliyor, kardeşimiz için sizlerden de dua istiyorum.

Saldıran şahıslar yakalanmış olup konuyla ilgili emniyet teşkilatımız kapsamlı bir çalışma yürütmektedir ve adli süreç işlemektedir. Kim olduğu fark etmeksizin kamu ve toplum düzenimize karşı yaşanan her olayda olduğu gibi bu üzücü hadisede de suçlular karşılığını alacaktır.

Yaralı kardeşimize bir kez daha şifa diliyorum. Karatay Belediyesi büyük ve güçlü bir ailedir. Çalışma arkadaşlarımız ve onların aileleri de bu büyük ailenin parçasıdır. Ailemizin hak ve hukuku için daima yanlarındayız.

Bir gökyüzü ve yol görseli olabilir

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.