Konya'da tarladaki 66 ton mısırı biçerdöverle hasat edip çaldılar

Konya'da tarladaki 66 ton mısırı biçerdöverle hasat edip çaldılar

Konya Ereğli'de bir tarlada ekili 66 ton mısırın tamamı biçerdöverle hasat edilerek çalındı

Konya'nın Ereğli ilçesinde bir tarlada 66 ton ekili mısır biçer döverle hasat edilerek çalındı. Olayın şüphelisi 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Olay, Ereğli ilçesi Şinasi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi açıklanmayan bir kişi polise başvurarak tarlasındaki mısırların biçerdöverle hasat edilerek çalındığı ihbarında bulundu. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Ereğli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan 2 kamyon, 1 biçerdöver ve 1 otomobil ile bu araçların sahiplerini tespit etti. Tarladan biçilen yaklaşık 66 ton mısırın 2 ayrı iş yerine 116 bin lira bedel karşılığında satıldığı belirlendi. Şüpheliler C.K. (41), Ö.S. (35), K.T. (27) ve G.O. (38) düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden C.K. ve Ö.S. tutuklanarak Ereğli Cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.