Konya'da taksi ücretlerine bir zam daha!

Konya'da taksi ücretlerine bir zam daha!

Konya'da taksi ücretlerine bir zam daha geldi. Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Odası, taksi fiyatlarına yeni düzenleme yapıldığını duyurdu. Buna göre 2023 Konya taksimetre açılış ücreti 20, kilometre ücreti 20, indi -bindi ücreti ise 60 lira oldu

Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Odası, 3 Temmuz 2023'te yapılan zammın ardından taksi ücretlerinde yeni düzenleme yapıldığını açıkladı.

KONYA’DA 2023 TAKSİ ÜCRETLERİ KAÇ LİRA OLDU?

Konya'da ticari taksi ücretlerinde yapılan güncellemeye göre taksimetre açılış ücreti 20 TL, kilometre ücreti 20 TL, kısa mesafe indi-bindi ücreti ise 60 TL olarak belirlendi.

Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Taksici esnafımız için taksimetre güncellemesi Salı günü yapılacaktır açılış 20, kilometre 20, kısa mesafe 60 TL. Esnafımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince alınan kararın 22 Ağustos Salı günü itibariyle yürürlüğe gireceği öğrenildi.

GEÇTİĞİMİZ AY ZAM YAPILMIŞTI

Konya'da 3 Temmuz 2023'te taksimetre açılış ücreti 10 TL, kilometre fiyatı 15 TL, indi bindi ücreti ise 50 TL olarak açıklanmış, zamma gerekçe olarak akaryakıt, amortisman ve işletme maliyetlerine gelen artışlar gösterilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.