Konya'da takla atarak karşı şeride geçen araç önce ticariye sonra tıra çarptı! 1 ölü, 7 yaralı

Konya'da takla atarak karşı şeride geçen araç önce ticariye sonra tıra çarptı! 1 ölü, 7 yaralı

Konya-Karapınar kara yolunda takla atarak karşı şeride geçen hafif ticari araç önce ticari araca sonda tıra çarptı. Yolun trafiğe kapandığı kazada 68 yaşındaki sürücü ödü 7 kişi yaralandı

Konya'nın Karapınar ilçesinde, seyir halindeki 3 aracın karıştığı feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Konya-Karapınar kara yolunun Merdivenli mevkisinde, Mustafa Ertekin (68) idaresindeki 33 CRL 05 plakalı hafif ticari araç, Konya istikametinde seyrederken takla atarak karşı şeride geçti.

k.jpg

Kaza yapan araç, önce Durmuş Coşkun'un kullandığı 42 EGS 47 plakalı hafif ticari araca, ardından Kadir Kelebek yönetimindeki 01 ABY 655 plakalı tıra çarptı.

Olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

kk.jpg

Kazada, sürücü Mustafa Ertekin, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ertekin'in aracında yolcu olarak bulunan Akta Aylak ile diğer hafif ticari araçtaki Durmuş, Nuran ve Hüseyin Muhammet Coşkun ile Ayşe, Abdullah Doğanay ve Enes Macit Kurşunat yaralandı.

kkk.jpg

Yaralılar, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi ile Konya'daki hastanelere kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.