Konya'da takibe alınan araçtan bin 150 paket kaçak sigara çıktı! 1 gözaltı

Konya'da takibe alınan araçtan bin 150 paket kaçak sigara çıktı! 1 gözaltı

Konya polisinin Selçuklu ilçesinde takibe aldığı araçta ve gideceği evde arama yapıldı. Bin 150 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Konya polisinin Selçuklu ilçesinde takibe aldığı araç ve gideceği evde arama yapıldı. Bin 150 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler devletin vergi kayıplarını önlemek adına operasyonlarını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarla haksız kazanç ve haksız rekabetin de önüne geçiliyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak sigara operasyonlarına devam ediyor. Selçuklu İlçesi’nde bir araçta kaçak sigara taşındığı bilgisine ulaşan ekipler operasyon için harekete geçti.

Takibe alınan araç durduruldu, araçta ve aracın gideceği ikamette ekipler detaylı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda 1.150 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Ekipler ele geçirilen kaçak sigaralara Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında el koydu. Konuyla ilgili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

sigara.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.