Konya'da tabletsiz öğrenci kalmayacak! Büyükşehir'den 10 bin tablet

Konya'da tabletsiz öğrenci kalmayacak! Büyükşehir'den 10 bin tablet

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgi doğrultusunda uzaktan eğitimlere katılamayan 10 bin öğrenciye tablet hediye edeceğini duyurdu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, uzaktan eğitimlere katılamayan 10 bin öğrenciye tablet hediye edeceğini açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Sevgili öğrenciler eğitim öğretim yılımız açıldı. Bu sene her zamankinden farklı bir şekilde uzaktan eğitimle dersleri takip ediyorsunuz. Yen sisteme ayak uyduran ve eğitime her konudan önemli gören öğretmenlerimiz, velilerimiz ve sizlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin hedeflerine ulaşmasında en büyük gücümüz siz gençlerimizsiniz. Bu konuda size olan güvenimiz her geçen gün artmaktadır. Unutmayın ki biz her zaman sizin yanınızdayız.

Konya’mızda 8 ve 12. sınıflarda okuyan, önümüzdeki yıl sınava girecek olan arkadaşlarımızdan uzaktan eğitimi takip edecek ekipmanı olmayanlar için tablet desteği vermek için bir çalışma başlattık. Evinde interneti ve tableti olmayan gençlerimizin bilgilerini Milli Eğitim Müdürlüğümüzden aldık. Ve yaklaşık 10 bin öğrencimize en kısa zamanda tabletlerini göndereceğiz. Size düşen derslerinizi takip etmek, çalışmak ve sonunda başarılı olmaktır. Devletimiz, milletimiz, aileleriniz sizden bu başarıyı bekliyorlar. Tüm öğrencilerimizi gönülden selamlıyor, başarılar diliyorum. Yaptığımız bu çalışmanın Türkiye’ye örnek ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :