Konya'da T3 Vakfı Başkanı Kuzucu ile Milli Teknoloji Hamlesi ve TEKNOFEST söyleşisi

Konya'da T3 Vakfı Başkanı Kuzucu ile Milli Teknoloji Hamlesi ve TEKNOFEST söyleşisi

Konya'da Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır’ı Konyalılarla buluşturacak

Konya'da Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Türkiye’nin geleceği olan gençler için eğitim, kültür, spor, teknoloji ve bilgi gibi daha birçok alanda proje üretmeyi sürdürüyor. Gençlik Meclisi bu kapsamda, ülkemizin her yaş grubundan yetenekli insanları teknoloji geliştirme süreçlerine katan ve stratejik öneminin yanı sıra yüksek katma değerli ürünleri ortaya çıkaran Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır’ı Konyalılarla buluşturuyor. 25 Ağustos Cuma günü saat 20:30’daki “Milli Teknoloji Hamlesi ve TEKNOFEST” söyleşi programı Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen “Milli Teknoloji ve TEKNOFEST” söyleşi programı, 25 Ağustos Cuma akşamı saat 20:30’da Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bu önemli programın konuğu ise; Türkiye’nin daha iyi bir dünya için sözünü ve sesini yükseltebilmesi, ekonomik ve insan kaynakları açısından gelişmiş toplumlar arasındaki yer alması için bugüne kadar önemli çalışmalara imza atan Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vafkı’nın Mütevelli Heyeti Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır.

T3 VAKFI BAŞKAN HIDIR, TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİDE GELDİĞİ AŞAMAYI VE TEKNOFEST GENÇLİĞİ’Nİ KONYALILARA ANLATACAK

Cuma akşamı Konyalılarla buluşacak olan Elvan Kuzucu Hıdır’ın son 50 yılda dünyada özellikle bilişim alanında hız kazanan ve etkisi artarak devam eden teknolojideki değişimi, Türkiye’nin bu alanda hangi aşamada olduğunu, Türkiye Teknoloji Takımı başta olmak üzere ülkenin bu alanda faaliyet gösteren şirket ve kurumların çalışmaları ile dünyada kendi alanında söz sahibi haline gelen TEKNOFEST’i ve TEKNOFEST Gençliği’ni Karatay’da Konyalılara anlatacak.

CUMA AKŞAMI KİMSELERE SÖZ VERMEYİN

Programı büyük bir heyecanla organize ettiklerini ifade eden Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu, milli teknoloji hamlesi bilinciyle çalışmalar ortaya çıkardıklarını belirtti.

Ahmet Babuççu, “Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3), uzun yıllardır ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi adına büyük gayretler ortaya koyuyor. Yine teknoloji yarışmalarından nefes kesen hava gösterilerine eğitici atölyeler, sergiler ve sahne oyunlarından birbirinden güzel daha yüzlerce etkinliğe kadar ziyaretçilerine bilim, teknoloji ve uzayla dopdolu unutulmaz bir serüven yaşatan TEKNOFEST yine T3 Vakfı’nın büyük bir başarısıdır. 2 milyon 550 bine yakın rekor ziyaretçisiyle tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi de sürdüren TEKNOFEST ülkemizin gururudur. Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak bizler de bu alanlara ilgi gösteren gençlerimizin gelişimlerine katkı sunmak amacıyla ‘Milli Teknoloji Hamlesi ve TEKNOFEST’ adlı bir söyleşi programı organize ettik. 25 Ağustos Cuma akşamı kimselere söz vermeyin diyoruz ve tüm Konyalı kardeşlerimizi 20.30’da T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Elvan Kuzucu Hıdır hanımefendiyle Mevlana Kültür Merkezi’nde yapacağımız söyleşi programımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.