Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım temalı fotoğraf yarışmasında kazananlar açıklandı

Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım temalı fotoğraf yarışmasında kazananlar açıklandı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım” temalı fotoğraf yarışmasında Mehmet Koru birinci, Muhammet Özen ikinci, Volkan Karagülleoğlu de üçüncü oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülebilir ulaşım türlerinin kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım” temalı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Yarışmada Mehmet Koru birinci, Muhammet Özen ikinci, Volkan Karagülleoğlu de üçüncü olurken, Ali Aslan, Muhammet Akar ve Musa Akince mansiyon ödülü kazandı.

konyada-surdurulebilir-ulasim.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım” temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

konyada-surdurulebilir-ulasim2.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iklim değişikliği etkilerinin ciddi oranda hissedildiği günümüzde, çevreci ulaşım araçlarını ön plana çıkarmak amacıyla düzenledikleri yarışmaya katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

konyada-surdurulebilir-ulasim3.jpg

Düzenlenen yarışma ile birbirinden değerli eserlerin ortaya çıkmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Altay, bu tür yarışmalar ile toplu ulaşım, bisiklet, e-skuter gibi sürdürülebilir ulaşım türlerinin daha çok kullanımı konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

konyada-surdurulebilir-ulasim4.jpg

Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda; Mehmet Koru birinci, Muhammet Özen ikinci, Volkan Karagülleoğlu de üçüncü oldu. Yarışmada Ali Aslan, Muhammet Akar ve Musa Akince mansiyon ödülü kazanan isimler oldu.

konyada-surdurulebilir-ulasim5.jpg

“Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım” temalı fotoğraf yarışmasının sonuçlarıyla ilgili detaylı bilgiye ulasim.konya.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.

konyada-surdurulebilir-ulasim6.jpg

Konya’da Sürdürülebilir Ulaşım Fotoğraf Yarışması ödülleri ise şöyle:

  • Birincilik 15.000 TL
  • İkincilik 12.500 TL
  • Üçüncülük 10.000 TL
  • Mansiyon 3 Adet 5.000 TL
  • Sergileme 1000 TL (En Fazla 36 Adet)
  • Satın Alma 1000 TL (En Fazla 20 Adet)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.