Konya’da şok narkotik operasyonu! 3 ilçede 11 zehir taciri tutuklandı

Konya’nın Selçuklu, Karatay ve Ereğli ilçelerinde narkotik polisince yapılan şok operasyonlarda piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış binlerce regapen hap, metamfetamin, sentetik ecza hap maddesi ve silah ele geçirildi. Yakalanan 11 zanlı tutuklandı

Konya polisi uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Konya'nın merkez Selçuklu, Karatay ve Ereğli ilçelerinde düzenlenen şok narkotik operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu ve silahla yakalanan 11 zehir taciri çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Konya genelinde zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik yapılan kapsamlı operasyonlarda birçok ikamet ve araçta arama yapılırken yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

KARATAY VE SELÇUKLU'DA İKİ EV VE BİR ARAÇTAN 11 BİN 460 ADET REGAPEN HAP MADDESİ ÇIKTI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince yapılan operasyonlar kapsamında Karatay ve Selçuklu ilçelerinde iki ikamet ve bir araçta yapılan aramalarda piyasaya sürülmek üzere hazır vaziyette 11.460 adet regapen hap maddesi ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

KARATAY VE EREĞLİ'DE ŞOK UYGULAMA!

Karatay ve Ereğli ilçelerinde ilçe ve asayiş ekipleri ile yapılan şok uygulamalarda iki araçta 3.900 adet sentetik ecza hap maddesi ve üç adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Ereğli yolunda yapılan rutin uygulama esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 1.100 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu ticaretinde kullanılan bir adet hassas terazi ve bir ruhsatsız tabanca ile av tüfeği ele geçirilerek el konuldu.

Yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 11 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum