Konya'da Şok Eden Olay: Ziraat Bankası'nın Çatısında İntihar Girişimi

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi'nde bulunan Ziraat Bankası'nın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişi, korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi'nde bulunan Ziraat Bankası'nın çatısında bugün şok eden bir olay yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, seyyar satıcı olduğu öğrenilen 40 yaşındaki İbrahim A., 4 katlı binanın çatı katına çıktı.

İntihar girişiminde bulunan İbrahim A.'yı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri cadde üzerinde trafik akışını kontrollü olarak sağlarken, itfaiye ekipleri şahsın atlama tehlikesine karşı hava yastığı açarak önlem aldı. Bu sırada polis çatıya çıkarak şahsı ikna etmeye çalıştı.

Polisin ikna çabaları yetersiz kalınca olay yerine psikolog çağrıldı. Şahıs yaklaşık 1 saatlik çabanın ardından ikna edildi. Çatıdan indirilen İbrahim A., olay yerinde bekleyen ambulansta sağlık kontrolleri yapıldı daha sonra ise polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.