Konya'da şok cinayet! Cezaevinden çıkıp eşinin boğazını kesti kızını alıp kaçtı

Konya'da şok cinayet! Cezaevinden çıkıp eşinin boğazını kesti kızını alıp kaçtı

Gelen son dakika bilgisine göre Konya’da ceza evinden yeni çıkan Ramazan M. (33) evde tartıştığı eşini boğazından keserek öldürdü. Katil zanlısı 2 yaşındaki küçük kızını yanına alarak olay yerinden kaçtı. Polis her yerde kaçan zanlıyı arıyor.

Olay gece 23:00 sularında Konya’nın Karatay ilçesi Şems Tebrizi Mahallesi Karaaslan sokaktaki evde meydana geldi. Cezaevinden yeni çıkan 33 yaşındaki Ramazan M.,  eşi Tuğba M. ile evde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Çıkan tartışma sonrası Ramazan M. eline geçirdiği bıçakla, 2 yaşındaki kızının gözleri önünde eşinin boğazını kesti. Genç kadın aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yerde kalırken, Ramazan M. kızını alarak evden uzaklaştı.

Eve giden polis ve sağlık ekipleri, yapılan tüm müdahalelere rağmen Tuğba M'yi kurtaramadı. Polis, genç kadının boğazından aldığı bıçak darbesi ile öldüğünü belirledi.

Öte yandan Ramazan M'nin emniyette uyuşturucu ve hırsızlıktan çok sayıda kaydının olduğu tespit edildi. Ekipler her yerde kaçan zanlıyı arıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.