Konya'da siyonist İsrail'in şehit ettiği Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Konya'da siyonist İsrail'in şehit ettiği Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Konya'da israil saldırıları sonucu şehit olan Filistinliler için Cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kıldı. Yüzlerce kişiden oluşan kalabalık katil İsrail sloganları atarak, İsrail bayrağı yaktı, İsrail'e lanet Filistine dualar edildi

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi İsrail saldırıları sonucu Kudüs'te şehit olan Filistinliler için Cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kıldı, dualar edildi.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve kalabalık görseli olabilir

Konya Şerafettin Camii'nde bir araya gelen kalabalık, İsrail'in Kudüs'te gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi tarafından düzenlenen gıyabi cenaze namazı ve basın açıklamasına Milli Görüşün çınarlarından Bahri Kırışık, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, AGD üyeleri ve çok sayıda Konyalı katıldı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava görseli olabilir

Şerafettin Camii meydanında toplanan kalabalık, 'kahrolsun İsrail' sloganları eşliğinde İsrail bayrağı yaktı.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava görseli olabilir

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Başkanı Ceylani Kılıç, “Bütün Müslümanları terörist İsrail'e karşı Birlik olmaya davet ediyoruz. Şunu herkes bilmeli ki, Siyonizm tüm insanlığa yöneltilmiş bir tehdittir. Müslümanlar siyonizmin ve siyonist İsrail'in tuzaklarına düşmemelidir. Hangi renkten ve ırktan olursa olsun bütün Müslümanlar kardeştir. İsrail dünyanın en büyük terör örgütüdür! Kudüs doğusuyla batısıyla İslamındır! Bir an önce tüm İslam ülkeleri bu işgalin son bulması için yaptırım uygulamalıdır” dedi.

Ceylani Kılıç konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Günlerdir süren terörist İsrail saldırılarında binlerce Filistinli kardeşimiz ilk Kıblegahımız olan Mescid-i Aksa’yı canlarıyla, kanlarıyla savunurlarken yaralandılar ve şehit oldular. Yaralandılar ama davalarından, inançlarından, Allah’ın yolunda cihatlarından vazgeçmediler. Mücahedelerinde; Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden göğüslerini siper ettiler. Siyonist İsrail ise sistemli bir şekilde hem Müslüman kanı dökmeye hem de adım adım Mescid-i Aksa’yı işgal etmeye devam etmektedir. Siyonist İsrail, ilk mescidimiz, mukaddesimiz, binlerce yıllık tarihi ve kültürel öneme sahip Mescid-i Aksa'yı yakıp yıkmaktan geri durmamakta, ibadetlerini yerine getiren Filistinli kardeşlerimize haince saldırmakta, işgalci sivil siyonistler Mescid-i Aksa'ya baskınlarını sürdürmektedir.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve anıt görseli olabilir

İşgalci Siyonistler, Filistinli kardeşlerimizin evini basmakta, işgal polisiyle iş birliğiyle Filistinli kardeşlerimize linç girişiminde bulunmaktadır. Terörist Israil’in yapmış olduğu bu saldırıları kalbinde merhamet taşıyan, insanlıktan nasibini almış hiçbir kimsenin kabul etmesi mümkün değildir. Buna rağmen Batı ülkeleri işbirlikçi yaklaşımlarıyla her zaman olduğu gibi batılın yanında olduklarını göstermişler ve ikiyüzlü politikalarıyla masum Filistinli kardeşlerimize yapılan zulmü ve şehit edilen kardeşlerimizi görmezden gelmişlerdir.

Terör örgütü İsrail sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için bir beladır. Bu belanın ortaya çıkmasının arkasındaki sapkın düşünce olan Siyonizm tüm insanlık için 7/24 problem üretmektedir. Siyonist İsrail’in bu küstahça davranışlarının kaynağı Batı’dan aldığı cesarettir. Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği İsrail’in her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır.

Resim

Siyonist İsrail, Filistin’de yaptığı her tecavüzün, küstahlığın, şımarıklığın karşılığını mutlaka alacaktır.

Siyonist İsrail’in attığı her adımı takip edeceğiz ve anında gereken tepkiyi göstereceğiz.

Biz terörist İsrail’in fırsatını bulduğunda, bu coğrafyayı ateşe vermekten, insanları sömürmekten, köle yapmaktan ya da öldürmekten çekinmeyeceğini biliyoruz. Terör örgütü İsrail de şunu bilsin ki biz de ne ölmekten ne de öldürülmekten korkmuyoruz ve terörist İsrail’e yaptığı her küstahlığın, şımarıklığın hesabını soracağız.

Müslümanların ve tüm mazlumların birlikteliği inşallah Siyonist İsrail’in ve işgalin sonunu getirecektir.

Biz bütün Müslümanları ve mazlumları terörist İsrail’e karşı birlik olmaya davet ediyoruz.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava görseli olabilir

Aksa için kanımızı akıtmaya ve canımızı vermeye hazırız!

Milyonlarca Kudüs Gönüllüsü olarak yola çıkmaya, Aksa için kanımızı akıtmaya ve canımızı vermeye hazırız. Son Siyonist ölünceye kadar mücadeleye devam edeceğiz. Mücahedemiz; başta Kudüs olmak üzere tüm İslam beldeleri ve mazlum coğrafyalar kutlu bir zaferle Siyonizm'den kurtulana dek devam edecektir.

Filistin ve Kudüs davasının yılmaz savunucusu, İslam Birliğinin kurulması adına ömrü boyunca çalışmalar yürüten ve İslam Birliği’nin mutlaka kurulması gerekliliğini bizlere miras olarak bırakan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın; “İsrail laftan anlamaz. Yalnızca güçten anlar” sözü bir kez daha haklılığını göstermiştir. Terör örgütü İsrail, Müslümanların gücünü görecek ve cehenneme sürülecektir.

Resim

Cenab-ı Allah, Filistinli kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Özgür Mescid-i Aksa ve Filistin için direniş gösteren kardeşlerimize güç ve kuvvet versin. Allah burada toplanan, şehit kardeşlerimizin gıyabi cenaze namazında ellerini semaya açan, dualarıyla kardeşlerimizin yanında olduğunu gösteren inanmış topluluğa, Özgür Mescid-i Aksa'da omuz omuza namaz kılmayı nasip etsin. Özgür Filistin topraklarında kardeşlerimizle beraber bir arada olmayı nasip etsin. Yaptığımız dualar tüm mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olsun.

Bir 1 kişi, ayakta, kalabalık ve açık hava görseli olabilir

Dr. Ali Rıza Bahadır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bekir Tekkaymaz’ın İslam ümmeti ve Filistin için ettiği duaya meydanda bulunan yüzlerce kişi amin dedi.

Gıyabi cenaze namazı sırasında cemaatin maske kuralına uyduğu görüldü.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava, anıt ve kalabalık görseli olabilir

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.