Konya’da silahlı kavga! Okul bahçesine sığınan Enes Akyol öldü! 1 yaralı var

Konya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 20 yaşındaki Enes Akyol hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Akyol'un yaralı şekilde okul bahçesine girdiği son görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı

Konya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Enes Akyol hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Olay anı ve 20 yaşındaki gencin yaralı şekilde okul bahçesine koştuğu o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Küçükaymanas Mahallesi Edremit Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde 2 grup arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Enes Akyol (20) ve karşı gruptan bir şahıs yaralandı.

enesakyolkonya1.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adrese gelen ekiplerin yaptığı incelemede yaralı olarak bir okulun bahçesine giren Enes Akyol'un orada hayatını kaybettiği belirlendi.

enesakyolkonya3.jpg

Polis ekipleri olay yerinden kaçan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

enesakyolkonya2.jpg

Olay anı ise bir sitenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, tarafların silahla ateş ettiği, hayatını kaybeden Enes Akyol'un yaralı bir şekilde sokak üzerinde bulunan okulun bahçesine girdiği, arkasından koşanlar olduğu görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

enesakyolkonya4.jpg

enesakyolcinayetkonya.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum