Konya'da seyyar satıcıyı Suriyeliler mi gasp etti? Emniyet'ten açıklama geldi

Konya'da seyyar satıcıyı Suriyeliler mi gasp etti? Emniyet'ten açıklama geldi

Konya'da seyyar satıcılık yapan vatandaşın yabancı uyruklu şahıslarca darp ve telefonunun gasp edildiği iddialarıyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Emniyet olayın detayları aktarılarak, 3 Suriyeli şahsın tutuklandığını açıkladı

Konya'nın Meram ilçesinde bir parkta seyyar satıcılık yapan vatandaşın yabancı uyruklu şahıslarca darp ve telefonunun gasp edildiği iddialarıyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Açıklamada olayın detayları aktarılarak, olayla ilgili gözaltına alınan 3 Suriyelinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Konya'da bir parkta seyyar satıcılık yapan, bir şahsın tanımadığı yabancı uyruklu şahıslar tarafından darp edildi olaya ilişkin yazılı açıklama yayımladı.

ALDIKLARI ŞEKERLEMELERİN PARASINI VERMEDİLER

Konya Emniyeti'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bazı basın organları ve sosyal medya hesaplarında, Konya'da bir parkta seyyar satıcılık yapan, Türk vatandaşı bir şahsın tanımadığı yabancı uyruklu şahıslar tarafından darp edildiği ve telefonunun zorla alındığı şeklinde haberler yer almıştır.

SURİYELİLER TELEFONU ALMASINA YARDIMCI OLDU

Konu ile ilgili ile yapılan çalışmalarda, mağdur şahıs tespit edilerek kendisiyle irtibat kurulmuş, olayın ilimiz Meram ilçesi Aydoğdu Mahallesindeki bir parkta 21 Temmuz 2022 günü saat 17:00 sıralarında meydana geldiği, yabancı uyruklu üç erkek şahsın aldıkları şekerlemelerin parasını vermemesi üzerine aralarında tartışma yaşandığı ve cep telefonunu zorla aldıkları, bu sırada parkta bulunan bazı Suriyeli kişilerin kendisine yardımcı olduklarını ve cep telefonunu alarak kendisine geri verdiklerini beyan etmiştir.

YAKALANAN 3 SURİYELİ TUTUKLANDI

22 Temmuz 2022 günü yapılan çalışmalarda, kimlikleri tespit edilen Suriye uyruklu 3 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 23 Temmuz'da sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.

Her asayiş olayında olduğu gibi suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.