Konya’da seyir halindeki tırın dorsesi tutuştu! Toprak ve alçı yetmeyince itfaiyeye haber verdi

Konya’da seyir halindeki tırın dorsesi tutuştu! Toprak ve alçı yetmeyince itfaiyeye haber verdi

Konya'da seyir halindeki tırın dorsesinde yangın çıktı. Arkasından gelen sürücünün ikazıyla durumu farkeden sürücü alçı ve toprakla söndüremeyince itfaiyeye ulaştı. Yangın büyümeden söndürüldü

Ankara'dan Aksaray yönüne alçı taşımakta olan tırın dorsesinde Konya'nın Kulu ilçesinde seyir halindeyken çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Aksaray yönüne alçı taşımakta olan E.O. idaresindeki 42 ACR 898 plakalı tırın dorsesinin tekerleklerinden duman ve alevler çıkmaya başladı. Aynı istikametteki araç sürücülerinin tır sürücüsünü uyarmaları sonucu olayı fark eden E.O., tırı yolun sağında durdurdu. Tır sürücüsü ve diğer araç sürücüleri dorsede bulunan toprak ve alçılarla yangını söndürmeye çalıştı.

Toprak ve alçı yangını söndürmede yeterli olmayınca itfaiye ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek dorsenin tamamına yayılmasını engelledi. Yangının balatalardan kaynaklandığı öğrenilirken, tırın dorsesinde maddi hasar meydana geldi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.