Konya'da Selin Ciğerci'ye şok! Güzellik merkezi açılışını 'Defol' sloganları ile yaptı

Konya'da Selin Ciğerci'ye şok! Güzellik merkezi açılışını 'Defol' sloganları ile yaptı

Cinsiyet değiştirerek fenomen olan Selin Ciğerci'nin tepkilere rağmen 'yerleşeceğim keyfim bilir' dediği kentte güzellik merkezi açılışını "Konya'dan defol" sloganları ile yaptı. Kalabalığı polis ekipleri sakinleştirdi

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla adından söz ettiren, ardından kendi kozmetik markasını kurarak kısa sürede işleri büyüten Selin Ciğerci'ye Konya'da tepki yağdı.

Milli ve manevi değerlere bağlılığıyla tanınan kentte güzellik merkezi açacağı duyulunca sosyal medyada #SelinCiğerciyiKonyadaİstemiyoruz etiketi gündem olurken, Ciğerci tepkilere üzüldüğünü belirtse de, tepkileri daha da kaşımak ister gibi açılış günü Konya'ya yerleşme kararı aldığını paylaştı.

Güzellik merkezinin açılışı için Konya'ya gelen Selin Ciğerci, Konyalılar tarafından protesto edildi. Kalabalık grup “Konya’dan defol” diyerek tepki gösterdi.

Bölgede çok sayıda polis vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı, provokatif bir eyleme engel olmak için çaba gösterdi.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci 4 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. 39 yaşındaki Türk İnternet fenomeni Selin Ciğerci, 2017'lerin ortalarından bu yana pop müzik alanında çalıştı. Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu olduğu söylenen Ciğerci, Zeytinburnu’nda babasının bir hazır giyim firmasının sahibi olması ile maddi açıdan üst seviyelere çıktı. Ciğerci, Okan Ünsal adı altında Wipe Out adlı programın 4. sezonuna katılmıştı.

Demet Akalın, Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz gibi birçok isimle yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, uzun bir süredir futbolcu Gökhan Çıra ile İstanbul'da nikah masasına oturdu. 2021 sonbaharında ise ayrılık yaşadı. 2018 haziran ayında 'Beş Karat' isimli bir şarkı çıkaran Selin Ciğerci, 2019 yaz aylarında Hikaye isimli şarkısına klip çekmişti. Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci, sosyal medyada daha önce ‘Bebek Okan' adıyla ünlenmişti. 3 yıl önce geçirdiği ameliyatın ardından adını Selin Ciğerci olarak değiştirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler