Konya'da Selçuklu Ramazan Akşamlarında Kur'an-ı Kerim ziyafeti

Konya'da Selçuklu Ramazan Akşamlarında Kur'an-ı Kerim ziyafeti

Konya'da Selçuklu Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenlediği 'Selçuklu’da Ramazan Akşamları'nın üçüncüsünde bu akşam ‘Kur’an Ziyafeti' sunuldu

Konya'da Selçuklu Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenlediği 'Selçuklu’da Ramazan Akşamları' birbirinden farklı etkinliklerle devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi'nce 23 Nisan Cumartesi (bu akşam) üçüncüsü düzenlenen Selçuklu’da Ramazan Akşamları programında hafızlar ‘Kur’an Ziyafeti sundu.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen Selçuklu’da Ramazan Akşamları programına konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu’da Ramazan Akşamları programlarımızın üçüncüsünü gerçekleştirdik. Hafızlarımızın, müminler için şifa ve rahmet kaynağı olan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile gönüllerimiz ferahladı. Rabbim, Kur’an-ı Kerim’i anlayıp hayatına tatbik edebilenlerden eylesin inşallah. Bizlere muhteşem bir Kur’an ziyafeti sunan değerli hafızlarımıza ve Sami Bayrakçı Hocamıza hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.