Konya'da seçim kutlamaları! Şehrin heryerinde havai fişekler patladı! Binlerce vatandaş meydanda

Konya'da seçim kutlamaları! Şehrin heryerinde havai fişekler patladı! Binlerce vatandaş meydanda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferi tüm yurtta olduğu gibi Konya’da da coşku ile kutlanıyor. Şehrin hemen heryerinde havai fişekler patlarken, vatandaşlar konvoylarla kent merkezine akıyor. Binlerce Konyalı Kılıçarslan Meydanı'nda toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferi tüm yurtta olduğu gibi Konya’da da coşku ile kutlanıyor. Şehrin hemen her yerinde havai fişekler patlarken, vatandaşlar konvoylarla kent merkezine aktı. Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan binlerce Konyalı, Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhrubaşkanı olmasını kutluyor.

Resim

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 52 üzerinde bir oy alması ile zaferini ilan etmesinin ardından tüm yurtta olduğu gibi Konya'da da kutlamalar başladı.

Kentin hemen her noktasında havai fişekler atılırken, vatandaşlar konvoylarla sevincini ortaya koyuyor. Öte yandan AK Parti Konya İl Binası ve Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan binlerce vatandaş seçim sonuçlarını kutluyor.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

ResimvResimResim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.