Konya'da şebeke suyunda zehirli madde iddiası

Konya'da şebeke suyunda zehirli madde iddiası

Manavgat yangınıyla birlikte farklı dedikodular da aldı başını gitti. Dünyanın en güvenli tesislerine sahip KOSKİ, geçtiğimiz günlerde Göksu Nehri'nden gelen suyun yerine kuyu suyunu şebekeye vermişti.

Konya'da özellikle son haftalarda şebeke suyuyla ilgili iddialar aldı başını gidiyor. KOSKİ, geçtiğimiz haftalarda Göksu Nehri'nde yaşanan debi düşmesi sebebiyle açtığı kuyulardan şehrin şebekesine su sağlıyordu.

Manavgat'ta başlayan orman yangınları nedeniyle iddiaların da ardı arkası kesilmedi. Konuyla ilgili sosyal medyada bazı kullanıcıların ortaya attığı iddialarla ilgili "Whatsapp ve sosyal medya hesaplarında su hakkında bilgi kirliliği yapılıyor. Hukuki haklarımızı kullanmak için paylaşımları lütfen bize ulaştırın. Konya’da içme suyu ve tatlı su şebekelerinden akan su kalitelidir. Sürekli kontrolleri yapılır. Aksi bir açıklama yoktur” açıklaması yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.