Konya'da savrulan otomobil Kanyon Park duvarına çarptı!

Konya'da savrulan otomobil Kanyon Park duvarına çarptı!

Konya Selçuklu'da savrulan otomobil büyük bir gürültüyle Kanyon Parkın duvarına çarptı. Bir ağacın da kökünden söküldüğü kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yürüyüş yolu olarak da kullanılan kaldırımda kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi

Konya’nın Selçuklu ilçesinde savrulan otomobil büyük bir gürültüyle Kanyon Parkın duvarına çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, parka giriş çıkışların yoğun olduğu yürüyüş yolu olarak da kullanılan kaldırımda o anda kimsenin olmaması olası bir can kaybını önledi.

Konya’nın Selçuklu İlçesi Elmalı Hamdi Hoca Caddesinden Gülvatan Sokağa dönüşte savrulan otomobil hızla Selçuklu Kanyon Park’ın duvarına çarptı. Otomobilin ağır hasar gördüğü kazada bir ağaç da kökünden söküldü.

Park içinden ve dışından meraklı çocuklar ve vatandaşların araca yaklaşmasını ise etrafa yayılan kesif benzin kokusu nedeniyle araç sahibi engelledi.

Kazayı kaldırımda yürürken bir kaç metreyle atlatan bir vatandaş, olayın şokunu atlatamadığını belirterek, "Az önce oradan geçtim, araba büyük bir gürültüyle duvara ve ağaca vurdu. Birkaç metre geride olsam belki hayatta olmayacaktım. Bu dönüşte araçlar sık sık savruluyor. Parka giriş çıkış yoğun genellikle kalabalık ve çocuklu aileler geçiyor buradan. Yetkililerden önlem almalarını bekliyoruz" dedi.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.